۰۲۱-​​​​​​​55445660

۰۲۱-55445868

دفتر مرکزی :تهران، بزرگراه آزادگان مجتمع آهن مکان فاز ده مرکزی پلاک ​​​​​​​2255
​​​​​​

درخواست تماس

واحد تولیدی : خیابان رجایی جنوب خیابان تراسفور کوچه سوم پلاک 15


​شرکت صنعت ورق الغدیر پارس

​عضو انجمن ملی فولاد

خبر خوب هفته/ رویداد هفته/ پردرآمدترین شرکت فولادی هفته/ معاملات فولاد در بورس کالا

نگاه  چیلان  به تحولات هفتگی صنعت فولاد کشور را می‌توانید هر هفته، در  چیلان  آنلاین بخوانید. خبر خوب هفته گذشته، تولید انبوه تختال با ضخامت ۳۰۰ میلی‌متر توسط فولاد مبارکه بود که علاوه بر صنعت فولاد، خبر بسیار خوبی برای صنعت نفت نیز محسوب می‌شود و خودکفایی در ساخت ساخت لوله‌های با قطر بالا برای انتقال نفت و گاز را درپی خواهد داشت. «گزارش ویژه  چیلان » در مورد تحولات مهم صنعت فولاد در هفته گذشته را در ادامه بخوانید.

خبر خوب هفته

خبر خوب هفته گذشته، تولید انبوه تختال با ضخامت ۳۰۰ میلی‌متر توسط فولاد مبارکه بود که علاوه بر صنعت فولاد، خبر بسیار خوبی برای صنعت نفت نیز محسوب می‌شود و خودکفایی در ساخت ساخت لوله‌های با قطر بالا برای انتقال نفت و گاز را درپی خواهد داشت.

عباس اکبری محمدی، معاون بهره‌برداری فولاد مبارکه در این‌باره گفت: تولید انبوه تختال با ضخامت ۳۰۰ میلی‌متر برای نخستین بار در کشور توسط فولاد مبارکه رقم خورده است. در جریان تولید این محصول، ماشین ریخته‌گری شماره ۵ ناحیه فولادسازی شرکت فولاد مبارکه که طراحی، نصب و راه‌اندازی آن جهت تولید تختال با ضخامت‌های ۲۰۰، ۲۲۰ و ۲۵۰ میلی‌متر بوده است، با تکیه بر توان متخصصان داخلی، تختال با ضخامت ۳۰۰ میلی‌متر را تولید کرده و توانایی تولید تختال در عرض ۹۰۰ تا ۲۰۲۵ را نیز دارد.

وی افزود: ماشین ریخته‌گری شماره ۵ ناحیه فولادسازی شرکت فولاد مبارکه علاوه بر قابلیت تولید این محصول با چنین ضخامتی، این امکان را به ما می‌دهد تا بتوانیم تختال مورد نیاز برای تولید لوله‌های مخصوص انتقال نفت و گاز با قطر بالا را تولید کنیم.

قاسم خوشدل‌پور مدیر ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم شرکت فولاد مبارکه نیز در این رابطه با بیان این که ورق تولیدشده از این تختال برای ساخت لوله‌های با قطر بالا (یعنی ۵۶ اینچ و بیشتر) استفاده خواهد شد، تصریح کرد: تختال با ضخامت ۳۰۰ میلی‌متر برای نخستین بار است که به صورت انبوه توسط فولاد مبارکه تولید می‌شود؛ این محصول در دی‌ماه سال ۱۳۹۹ برای نخستین بار به صورت آزمایشی به مقدار ۳ ذوب در این شرکت تولید و همه آزمایش‌های مورد نیاز روی آن انجام شد. تختال با ضخامت ۳۰۰ میلی‌متر در شرکت فولاد اکسین خوزستان مورد آزمایش‌های لازم قرار گرفته و آنالیزهای کمی و کیفی آن نیز مشخص شده است؛ در نهایت برای تختال با ضخامت ۳۰۰ میلی‌متر ثبت سفارش صورت گرفته و روز یکشنبه ۵ دی‌ماه ۱۴۰۰ تولید انبوه تجاری این محصول آغاز شده است.

مدیر ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم ادامه داد: لوله‌های قطور مورد نیاز در انتقال خطوط نفت و گاز که با ورق‌های نوردشده تختال با ضخامت ۳۰۰ میلی‌متری فولاد مبارکه تولید می‌شوند، کاملاً وارداتی بوده و حتی کشورهای خارجی حاضر به فروش پلیت این لوله به کشور ما نمی‌شدند.

وی در پایان اضافه کرد: با توجه به اینکه ایران کشوری نفت‌خیز است و پروژه‌های نفتی زیادی در آن در حال اجراست، تولید این محصول خاص ما را از واردات آن بی‌نیاز کرده و به همین خاطر نقش به‌سزایی در خودکفایی کشور خواهد داشت؛ تولید انبوه تختال با ضخامت ۳۰۰ میلی‌متر توسط فولاد مبارکه گام بلند دیگری برای بی‌نیازی کشور از واردات لوله‌های مخصوص انتقال نفت و گاز خواهد بود.

بیشتر بخوانید:

گام بلند فولاد مبارکه برای خودکفایی در صنعت نفت و گاز کشور با تولید انبوه تختال با ضخامت ۳۰۰ میلی‌متر

رویداد هفته

سمینار تخصصی چالش گاز در زنجیره فولاد یکشنبه ۵ دی‌ماه با حضور مدیران کلیدی وزارت صمت، وزارت نفت، شرکت ملی گاز ایران، ایمیدرو، اعضای هیئت مدیره انجمن فولاد و مدیران عامل و چهره‌های شناخته‌شده شرکت‌های فولادی و معدنی برگزار شد.

اسدالله فرشاد، عضو هیئت مدیره انجمن فولاد و مدیر عامل شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان در جمع‌‌بندی نتیجه این سمینار گفت: شرکت های فولادی همان طور که آرزوی دیرینه انتقال آب خلیج فارس به فلات مرکزی ایران را محقق ساختند، آمادگی دارند که تفاهم نامه سرمایه‌گذاری ۱ میلیارد یورویی را در زمینه افزایش تولید گاز و بهینه‌سازی مصرف گاز در کشور امضاء کنند.

بهرام سبحانی رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در سمینار چالش گاز در زنجیره فولاد اظهار داشت: مصرف گاز صنعت فولاد ایران چیزی کمتر از ۵ درصد کل مصرف گاز کشور است. سوال این است که چرا دولت به محض مواجه با کمبود گاز به سراغ قطع گاز فولادی‌ها می‌رود در صورتی که صنعت فولاد سهم بالایی از مصرف گاز کشور ندارد و قطع گاز شرکت‌های فولادی، تبعات زیادی حتی برای سایر صنایع نظیر خودروسازی، لوازم خانگی و غیره به همراه دارد.

هوشنگ فلاحتیان، معاون برنامه‌ریزی وزارت نفت نیز در این سمینار گفت: تراز گازی کشور در حال حاضر در فصل سرد سال منفی ۲۰۰ میلیون مترمکعب در سال است و در صورت روند موجود، احتمالاً کسری گاز تا سال ۱۴۰۴ به ۲۵۰ میلیون مترمکعب در روز و تا سال ۱۴۱۰ به ۳۵۰ میلیون مترمکعب برسد.

بیشتر بخوانید:

مشروح گزارش سمینار چالش گاز در زنجیره فولاد

عرضه‌های فولادی بورس کالا در هفته‌ای که گذشت

در هفته‌ای که گذشت ۲۰۰ هزار و ۵۶۵ تن، انواع شمش و محصولات فولادی در بورس کالا مورد معامله قرار گرفت. ارزش کل معاملات فولاد در بورس کالا در هفته گذشته ۳۰۹۳ میلیارد تومان بود.

فولاد خوزستان در هفته گذشته از محل فروش محصولات خود در بورس کالا، درآمد ۴۰۸ میلیارد تومانی به‌دست آورد. از میان تمام شرکت‌های فولادی، بیشترین ارزش فروش محصولات در بورس کالا در هفته گذشته متعلق به فولاد خوزستان (#فخوز) بود.

نوشته های اخیر

دسته بندی ها

​شرکت صنعت ورق الغدیر پارس

عرضه انحصاری ورق اسپیره ( درجه 2 ) بیش از دو هزار تن در ماه