شرکت “صنعتورق الغدیرپارس” که فعالیت خود را از ابتدای سال ۹۷ آغاز نموده قادر است به صورت تخصصی اقدام به فرآوری انواع ورقهای نرم، روغنی و فولهارد نماید، این شرکت بعد از فرآیند تخصصی نورد مجدد آنها را بر اساس سفارش مشتری برش داده و به صورت شیت در اختیار مصرفکنندگان قرار میدهد.
مهندس هادی سلیمانی، مدیرعامل شرکت “صنعتورق الغدیرپارس”در گفتوگو با ماهنامه تخصصی پردازش با اعلام این خبر از آمادگی و توانایی خود برای فرآوری انواع ورقهای فولادی به صورت ماهانه ۱۵۰۰ تن “اسپیره” با ضخامتهای مختلف و با هدف رفع نیاز مصرفکنندگان خبر داد و گفت: این شرکت که از دو سال پیش بطور رسمی تأسیس شده کار خود را در ابتدا از ماهی ۲۰۰ تا ۳۰۰ تن فرآوری انواع ضایعات ورقهای فولهارد و نرم چه به صورت اسپیره و چه به صورت ورق آغاز و امروز این میزان را به ۱۵۰۰ تن رسانده است.
وی افزود کار این شرکت درواقع فرآوری ضایعات شرکتهای انواع تولیدکننده رولهای سیاه و ورقهای سرد میباشد بهگونهای که آنها را دریافت و سپس به انواع شیت تبدیل و آنگاه بر اساس ضخامت با عنوان ورق درجه دو و سه در اختیار مصرفکنندگان قرار میدهد.
سلیمانی با اشاره به اینکه این کار در کشور حدود ۱۰ سال قدمت دارد و قبل از آن آنها را به صورت ضایعات مستعمل ذوب مینمودند، خاطرنشان کرد که این نوع ورقها هم فولهارد و هم روغنی دارد که ورق روغنی جهت استفاده در تولید اقلامی مانند اگزوز (منبع و لوله اگزوز)، درب ضد سرقت، قفسهسازی و… کاربرد فراوان دارد. همچنین ورقهای فولهارد نیز برای استفاده در ادوات کشاورزی مانند بیل، فرغون، استانبولی، یراقآلات، واشر و نظایر آن مورد استفاده قرار میگیرد.
مدیرعامل شرکت صنعتورق الغدیرپارس افزود: این شرکت قادر است به غیر از فرآوری ورقهای یاد شده چه به صورت اسپیره و چه به صورت ورق کالاهای درجه دو و سه، گالوانیزه، روغنی، ورق رنگی و… را ضمن افزایش کیفیت و راندمان، بهصورت شیت درآورده و سپس در اختیار مصرفکنندگان قرار دهد.
به گفته وی، اختلاف نرخ حاصل از افزایش قیمتها زمینه ایجاد انگیزه در مصرف اینگونه ورقها را برای مصرفکنندگان بطور چشمگیری افزایش داده است.
سلیمانی با اعلام اینکه این شرکت اسپیرههای مورد نیاز خود را از شرکتهای فولادغرب آسیا، هفتالماس، امیرکبیر کاشان، ورقخودرو، تاراز و… تأمین میکند، تصریح کرد که این شرکت از معدود مراکزی است که انواع ورقهای اسپیره و ورقهای روغنی از ضخامت۲دهم تا ۵ میلیمتر را برش داده و به صورت محصولی با کیفیت بالاتر در حد درجه یک، دو و یا سه در اختیار مصرفکنندگان قرار میدهد.
وی در ادامه وجود برخی مشکلات پیشرو را یادآور شد و گفت: متأسفانه هنوز سازوکار و سیستم کار ما در میان برخی سازمانها ازجمله دارایی مشخص نشده است، ضمن آنکه هزینههای حملونقل نیز از دیگر موانعی است که فشارهای زیادی بر این مجموعه وارد میسازد.
سلیمانی با اعلام اینکه هنوز کالاهای تولیدی این شرکت در میان مصرفکنندگان بطور کامل شناخته نشده است، تأکید کرد که برخی مشتریان تقاضای ورق درجه یک میکنند، در حالیکه به راحتی میتوانند از ورقهای درجه دو با همان کیفیت درجه یک استفاده کرده و در هر کیلو ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ تومان صرفهجویی به عمل آورند.
گزارش خبرنگار ما حاکی است، وی در ادامه از برنامهریزی شرکت برای رسیدن به تولید دوهزار تن در ماه در بخش تبدیل این نوع ورقها خبر داد و اظهار امیدواری کرد که با برنامهریزیهای صورتگرفته به زودی خط برش جدیدی برای کویلهای خاص راهاندازی میشود، ضمن آنکه درصدد آن هستیم که جرثقیلهای داخل سالن را از ۱۰ تن به ۲۰ تن افزایش دهیم تا بر روی کویلهای ۸-۷ تنی نیز کار کنیم.
سلیمانی با اشاره به اینکه در این شرکت توانایی شیت و فرآوری ورقهای ضایعاتی از ۱۸صدم میلیمتر تا ۵ میلیمتر وجود دارد که خود نشان از توانمندیهای منحصربهفرد این مجموعه میباشد، خاطر نشان کرد اینکه شرکت صنعتورق الغدیرپارس بطور فزایندهای زمینه افزایش کیفیت و به تبع آن تولید ۵۵ نوع محصول را فراهم میکند، کار بزرگ و ارزندهای است که هم به نفع تولیدکننده و هم به نفع مصرفکننده است، زیرا با استفاده از این ورقها مبالغ قابل توجهی در هزینههای مصرفکننده صرفهجویی میشود.